Sunday, 28 December 2008 15:32

Jääkiekon MM-leiri Unkarissa

Huhtikuun alussa Suomen jääkiekon a-maajoukkue saapuu Unkariin leirille ja samalla pelaamaan kaksi ottelua. 02.04 pelataan Budapestissä Unkari-Suomi ottelu ja 03.04 pelataan Miskolc Unkari-Suomi ottelu. Unkarissa tullaan taatusti näkemään todellisia mm-jääkiekon huippuhetkiä. MTV3 televisio nämä kisat ja esittää ne MTV# MAX kanalla, mutta miksi tyytyisit vain katsomaan kisoja televisiosta kun voit tulla Unkariin ihastelemaan upeaa maata ja näkemään vauhdikasta jääkiekkoa.

Unkarin mm-leirillä pelataan kaksi ottelua jotka kannattaa molemmat katsoa. Samalla kun sinä kannatat suomea voittoon katsomossa niin puolisollasi on mahdollisuus nauttia Unakrin ostos- ja hemmottelumahdollisuuksista. Voit siis helposti yhdistää fani matkan huippu jääkiekon pariin ja tarjota mielenkiintoisen kaupunkiloman rakkaimmallesi.

Älä jätä tätä tilaisuutta väliin vaan tule paikanpäälle katsomaan mm-leirin tunnelmia ja mielenkiintoisia otteluita. Muistathan että sivujemme kautta voit varata hotellin loistavalta paikalta parhaaseen hintaan. Mikäli kaipaat apua vaikkapa kuljetusten järjestämisessä lentokentältä hotellille tai hotellilta ottelupaikalle niin ole meihin yhteydessä info@unkari.info Otteluthan käydään sekä Budapestissä että Miskolcissa ja jos haluat apua parhaiden hotellien varaamisessa ja kuljetusten järjestämisessä kaupunkien välillä niin ota yhteyttä.

Lue lisää otteluista Suomen jääkiekkoliiton sivuilta

Last modified on Monday, 21 May 2012 15:41

Akác-tanya

 Maaseutumajoitusta Unkarin pustalla.

Lue lisää

Ilmoitukset