1. Uusimmat
  2. Unkari-tv
  3. Avainsanat
Sunday, 07 March 2010 16:20

Illallisristeily

Rate this item
(0 votes)

Illallisristeilyn voit valita joko kello 19:00 lähtevänä jolloin laivalla on mustalaismusiikkia tai kello 22:00 lähtevänä (ainoastaan konserttipäivinä) jolloin laivalla ei ole mustalaismusiikkia. Molemmat risteilyt kestävät 1,5 tuntia.

Sanotaan, että Budapestillä on useat kasvot. Iltaisin kun ilma hieman viilenee ja pimeys laskeutuu kaupungin ylle, syttyvät tuhannet ja taas tuhannet valot Tonavan rannoilla. Budapest näyttää iltasella avain erilaiselta mitä päivä valaistuksessa. Illallisristeily on suunnattu kaikille jotka haluavat nähdä Budapestin toiset kasvot ja kokea jotain unohtumatonta ja ainutkertaista. Mikä olisikaan romanttisempaa kuin kynttilänvalo illallinen Tonavalla. 
 

Risteilyille lähdetään Duna Palota (Tonavan Palatsi) rakennuksen edestä. Rakennus edustaa uusbarokkityyliä ja on rakennettu vuonna 1883. Kun henkilökunta on varmistanut että kaikki ovat paikalla, niin kävellään lyhyt matka laivalle (noin 4-6 minuuttia). Risteilyn ohjelmaan ei kuulu opastusta eikä paikanpäällä ole suomenkielistä opasta. 

 
Tapaamispaikka: Duna Palota, Zrinyi u. 5. Olethan paikalla viimeistään 15 minuuttia ennen risteilyn alkua.
 

Kello 19:00 lähtevä risteily

 

Koe romanttinen hetki Tonavan aalloilla ja aisti Budapestin upeaa ja valloittavaa tunnelmaa ja näe kaupungin häikäisevä iltavalaistus. Risteilyn aikana on tarjolla ruokaa seisovasta pöydästä. Aterian on suunnitellut ja valmistanut Unkarin ainoa Gault Millau arvonimen saanut kokki Klöter Gregor-Grex. Risteily kestää 1,5 tuntia ja sen aika ehditä näkemään Budapestin keskustaa Tonavalta käsin. Risteilyalukset ovat ilmastoituja, mutta mahdollista on myös astella laivan ylemmälle kerrokselle nauttimaan raikkaasta ulkoilmasta. Näillä risteilyillä on mustalaismusiikkia. 

 
Hinta:

ruoka + juomat = 9400 Huf

pelkät juomat = 4200 Huf

 

VARAA tästä

 

Kello 22:00 lähtevä risteily (ainoastaan konserttipäivinä)

 

Tiesithän että on mahdollista yhdistää mustalaismusiikki / kansantanssiesitys, urkukonsertti tai sinfoniakonsertti illallisristeilyyn. Päivinä jolloin on konsertteja, niin heti esityksen jälkeen on mahdollista siirtyä laivaan ja nauttia konsertin päätteeksi romanttisesta illallisristeilystä. Konsertit alkavat kello 20:00 ja esityksen päätyttyä henkilökunta opastaa risteilyalukselle, kävelymatkaa noin 5 minuuttia.

Koe romanttinen hetki Tonavan aalloilla ja aisti Budapestin upeaa ja valloittavaa tunnelmaa ja näe kaupungin häikäisevä iltavalaistus. Risteilyn aikana on tarjolla ruokaa seisovasta pöydästä. Aterian on suunnitellut ja valmistanut Unkarin ainoa Gault Millau arvonimen saanut kokki Klöter Gregor-Grex. Risteily kestää 1,5 tuntia ja sen aika ehditä näkemään Budapestin keskustaa Tonavalta käsin. Risteilyalukset ovat ilmastoituja, mutta mahdollista on myös astella laivan ylemmälle kerrokselle nauttimaan raikkaasta ulkoilmasta. Näillä risteilyillä on mustalaismusiikkia. Risteilyn yhteydessä ei ole mustalaismusiikkia. 
 
Voit varata kello 22:00 lähtevän risteilyn joko yhdistettynä kansantanssiesitykseen tai sitten voit varata pelkän risteilyn. Jos varaat pelkän risteilyn niin varauksen yhteydessä saat tietoosi lähteekö risteily Duna Palotan (Zrinyi utca 5.) vai Budai Vigadón (Corvin tér) edestä. Paikalle kannattaa saapua kello 21:30.
 

Hinta:

Kansantanssiesitys sekä illallisristeily:

1. kategoria = 13400 Huf

2. kategoria = 12600 Huf

3. kategoria = 10800 Huf

 

Urkukonsertti sekä illallisristeily:

1. kategoria = 11100 Huf

 

Sinfoniakonsertti sekä illallisristeily:

1. kategoria = 15300 Huf

2. kategoria = 14400 Huf

3. kategoria = 13600 Huf

 

Risteily illallisella = 7900 Huf

Risteily ilman illallista, juomat sisältyvät = 3600 Huf

 
 

VARAA tästä

Ruokalista:

Alkujuoma:
Kuohuviini tai persikka Palinka
 
Kylmät alkupalat:
Unkarilainen perunasalaattti
Raejuustoa Unkarilaisittain
Leipä
 
Keitto:
Sipulikeitto "Makóin" tapaan sekä savustettua juustoa ja krutonkeja
 
Pääruoka:
Täytettyjä pieniä kaaleja grillatun "Debreceni" kastikkeen kera
Unkarilainen ratatouille (sipuli, tomaatti, paprika)
Grillattua kanaa "Tokaji" kastikkeessa
 
Kasvisruoka:
Pinaatti lasagne
Grillattuja kasviksia
 
Lisukkeet:
Riisi
Persilja perunat
 
Salaatti:
Vihreä salaatti
Kreikkalainen salaatti
Kasvis-salaatti "Kossuth" tyylisellä majoneesi kastikkeella
 
Jälkiruoka:
Valikoima miniherkkuja
Valikoima ministruudeleita
 
Hedelmäkori:
Valikoima kauden hedelmiä
 
Juomat:
Yksi lasi puna- tai valkoviiniä sekä yksi pullo (0,33) vettä tai virvoitusjuomaa sekä kahvi tai tee

 

 
 
Last modified on Saturday, 26 May 2012 13:00
More in this category: Lounasristeily »

Akác-tanya

 Maaseutumajoitusta Unkarin pustalla.

Lue lisää

Ilmoitukset